Dr. Bíró Szabolcs

Ügyvezető

A versenyszférában szerzett többéves vezetői tapasztalatot. Az MKSZ Elnöksége 2015 júniusában kérte fel a HBMP Kft. vezetésére. Meggyőződése, hogy egy sportági szövetségben is helye van a piaci hozzáállásnak, a folyamatok standardizálásának és a versenyszemléletnek. Célja egy olyan profi szolgáltató cég felépítése és működtetése, amely hatékonyan támogatja a kézilabda szövetséget feladatai minél magasabb színvonalon történő ellátásában.

Lannert Bence

Projektmenedzser

2015. júliusi újjáalakulása óta a HBMP Kft. projektmenedzsere. Legfőbb feladatai közé tartozik a Magyar Kézilabda Szövetség beszerzési projektjeinek menedzselése. Pénzügyi és sportszakmai végzettségének, valamint hivatásos sportolói tapasztalatainak köszönhetően célja a magyar sportban az üzleti szemlélet kialakítása.

Ledó Balázs

Flotta- és raktárkezelő

Munkatársunk 2015 októberétől tagja a HBMP csapatának. Legfontosabb feladata a Kézilabda szövetség autóflottájának koordinálása. Emellett ő intézi a raktárral kapcsolatos teendőket, és logisztikai kérdésekben is fordulhat hozzá bizalommal.

Szvitekné Pintér Szilvia

Üzletvezető

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos szurkolói boltjának, a "Kézishop"-nak a vezetője. Szilvia 2015 novemberében csatlakozott a HBMP csapatához és az Kézishop teljes körű operatív vezetéséért és a zökkenőmentes működéséért felelős.