Dr. Bíró Szabolcs

Ügyvezető

A versenyszférában szerzett többéves vezetői tapasztalatot. Az MKSZ Elnöksége 2015 júniusában kérte fel a HBMP Kft. vezetésére. Meggyőződése, hogy egy sportági szövetségben is helye van a piaci hozzáállásnak, a folyamatok standardizálásának és a versenyszemléletnek. Célja egy olyan profi szolgáltató cég felépítése és működtetése, amely hatékonyan támogatja a kézilabda szövetséget feladatai minél magasabb színvonalon történő ellátásában.

Lannert Bence

Beszerzési igazgató

2015. júliusi újjáalakulása óta a HBMP Kft. projektmenedzsere. Legfőbb feladatai közé tartozik a Magyar Kézilabda Szövetség beszerzési projektjeinek menedzselése. Pénzügyi és sportszakmai végzettségének, valamint hivatásos sportolói tapasztalatainak köszönhetően célja a magyar sportban az üzleti szemlélet kialakítása.

Darabánt Dóra

Irodavezető

2016 decemberében csatlakozott a HBMP csapatához, ahol jelenleg, mint irodavezető dolgozik. Részt vesz az iroda napi szükségletű ellátásában, beszerzésekkel kapcsolatos feladatokban, pénzügyi és HR folyamatokban egyaránt. Valamint irányítja és összehangolja az irodában folyó elsősorban adminisztrációs munkát.

Gecse Gyula

Raktárkezelő

2017-ben csatlakozott a HBMP csapatához, mint raktárkezelő. A Kéziszövetség raktárjához kapcsolódó logisztikai dolgokat látja el. Feladata az átlátható raktározási rend és a készletgazdálkodás racionalizálása.

Iszkaicz Szilvia

Üzletvezető

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos szurkolói boltjának, a "Kézishop"-nak a vezetője. Szilvia 2017 áprilisában csatlakozott a HBMP csapatához és a Kézishop teljes körű koordinálása tartozik a munkakörébe.

Kovács Márta

Junior projektmenedzser

2017 februárjában csatlakozott a HBMP Kft. csapatához, mint Junior Projektmenedzser. Legfőbb feladatai közé tartozik a Magyar Kézilabda Szövetség beszerzései projektjeinek támogatása, valamint a Szövetség és partnerei közötti kapcsolattartás elősegítése.

Ledó Balázs

Flottakezelő

Munkatársunk 2015 októberétől tagja a HBMP csapatának. Legfontosabb feladata a Kézilabda szövetség autóflottájának koordinálása. Emellett ő intézi a raktárral kapcsolatos teendőket, és logisztikai kérdésekben is fordulhat hozzá bizalommal.

Mácsi Barbara

Junior projektmenedzser

A Magyar Kézilabda Szövetség által kiírt Tornateremfelújítási pályázatoknál segédkezik. Feladatai közé tartozik a pályázókkal való kapcsolattartástól egészen a szerződéskötések lebonyolításáig, minden típusú adminisztratív teendő.

Pecséri Viktor

Senior projektmenedzser

2016. júliusától a HBMP Kft. projektmenedzsere. Feladatai közé tartozik a Magyar Kézilabda Szövetség által kiírt pályázatok menedzselése, legfőképp a MKSZ által kiírásra került Országos Tornaterem Felújítási Program operatív irányítása.

Vértesaljai Valéria

Üzletvezető helyettes

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos szurkolói boltjának, a "Kézishop"-nak az üzletvezető helyettese. 2016 óta dolgozik a HBMP Kft-nél, ahol az üzletvezetőt munkáját segíti a Kézishop zökkenőmentes működése érdekében mind a bolt falain belül, mind a kézilabda mérkőzésekre való kitelepülések során.